Typing-SpeedTest

Milyen gyorsan gépelsz?

Teszteld a sebességed

A Typing-Speedtest egy ingyenes eszköz, mellyel a billentyűzet mesterévé válhatsz. A böngésződben fut, ezért nem kell installálnod semmit és bármilyen eszközön használhatod.

Szeretnéd tesztelni a képességeid, vagy gyakorolni, hogy még jobb legyél? Különféle gyakorlatok érhetőek el a gyakorlás menüpont alatt.


Teszteld a sebességed
Elérhető nyelvek: English Français Magyar Polski Svenska

Teszteld a sebességed
Kezd el a tanulást

Tanulj meg gépelni

Kezd el a tanulást

Az alap szinttől a felső fokig mindent felölelő, több nyelven is elérhető kurzusaink segítségével a két ujjal pötyögéstől rövid idő alatt eljuthatsz a profi gépírói szintre. Mielőtt elkezded a leckéket, olvasd el a kezdőknek szóló tippeket, hogy segítsen a helyes alapok lefektetésével.


Kezd el a tanulást

Számok

Az utolsó 7 nap statisztikája

6230

Látogató
 
4878

Befejezett gyakorlat
20

Új felhasznló
150

Elért kitüntetés

Ajánlások


  • Ajánlás #1

    A legjobb alkalmazás a gépelés tanulására, kipróbáltam előtte jópárat. Hatalmas segítség volt hogy eljussak a kétujjas gépeléstől a 60-65 wpm-es szabályos gépelésig. Programozóként nagyon hasznosnak tartom, igyekszem minél sűrűbben használni. Ezzel az alkalmazással a fejlődésben az egyetlen határ a saját lustaságom lehet.

    Márta Szilveszter

  • Ajánlás #2

    Csak számokat és cikkeket szoktam gépelni - azért használom, mert ez az első olyan oldal, ahol egyedi szöveget lehet megadni. Azért maradtam itt, mert nagyon tetszik a felülete és itt ki lehet javítani azokat a hibákat, amiket a gépelés közben ejtek.

    Nikola Milovanović

Legutóbbi blog bejegyzések

Ráncfelvarrást kapott a Cherry Stream billentyűzet
Két új billentyűt vezet be a Microsoft
A hónap végén érkezik a Nanotale korai változata
Már majdnem olyan gyorsan írunk okostelefonon, mint ahogyan billentyűzeten gépelünk