huen

Milyen gyorsan gépelsz?

A Typing-Speedtest egy ingyenes eszköz, mellyel a billentyűzet mesterévé válhatsz. A böngésződben fut, ezért nem kell installálnod semmit és bármilyen eszközön használhatod.

Szeretnéd tesztelni a képességeid, vagy gyakorolni, hogy még jobb legyél? Különféle gyakorlatok érhetőek el a gyakorlás menüpont alatt.


Teszteld a sebességed
Elérhető nyelvek:

Tanulj meg gépelni

Az alap szinttől a felső fokig mindent felölelő, több nyelven is elérhető kurzusaink segítségével a két ujjal pötyögéstől rövid idő alatt eljuthatsz a profi gépírói szintre. Mielőtt elkezded a leckéket, olvasd el a kezdőknek szóló tippeket, hogy segítsen a helyes alapok lefektetésével.


Kezd el a tanulást

Számok

Az utolsó 7 nap statisztikája

3773

Látogató
 
2965

Befejezett gyakorlat
17

Új felhasznló
116

Elért kitüntetés

Funkciók

  Gépelési kurzusok >>
  Többféle billentyűzet kiosztás >>
  Több nyelven elérhető tartalom  
  Különféle gyakorlatok >>
  Hozz létre saját gyakorlatot az egyedi szövegekkel >>
  Kitüntetések >>

További információ: Gyakran ismételt kérdések

Ajánlások


  • A legjobb alkalmazás a gépelés tanulására, kipróbáltam előtte jópárat. Hatalmas segítség volt hogy eljussak a kétujjas gépeléstől a 60-65 wpm-es szabályos gépelésig. Programozóként nagyon hasznosnak tartom, igyekszem minél sűrűbben használni. Ezzel az alkalmazással a fejlődésben az egyetlen határ a saját lustaságom lehet.

    Márta Szilveszter

  • Csak számokat és cikkeket szoktam gépelni - azért használom, mert ez az első olyan oldal, ahol egyedi szöveget lehet megadni. Azért maradtam itt, mert nagyon tetszik a felülete és itt ki lehet javítani azokat a hibákat, amiket a gépelés közben ejtek.

    Nikola Milovanović

Legfrissebb cikkek

Ötszáz leütés percenként
Becsöngettek!
GDPR megfelelőség: Az elfeledtetéshez való jog
És ön milyen gyorsan tud gépelni?